Pazartesi, 18 Mart 2024 / Published in Genel, Haberler
Geleneksel hale gelen Belediye tarafından tertip edilen iftar yemeğine yoğun bir katılım vardı. Yaklaşık 3000 kişinin katıldığı iftar yemeğine Milletvekillerimiz Sn. İbrahim Yurdunuseven, Sn. Ali Özkaya, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve çok sayıda misafirlerimiz katıldı. Programın düzenlendiği belediye binası önünde halka veda konuşması yapan belediye başkanı Memduh Kuş, “ Erkmen de artık
Cuma, 15 Mart 2024 / Published in Duyurular, Genel, Haberler
17.03.2024 Pazar günü belediye binasının önünde gerçekleştireceğimiz geleneksel iftar yemeğimize tüm halkımız davetlidir.
Çarşamba, 06 Mart 2024 / Published in Genel, Haberler
Cumhuriyet Mahallemiz Triovista konutları yanında bulunan 9500 m² lik alanda Akgüller inşaatında katkılarıyla yapılan 100. Yıl Parkımız tamamlanmak üzere. İçerisinde spor sahaları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve kamelyalar olan park inşaatı son aşamasına geldi.
Cuma, 01 Mart 2024 / Published in Genel, Haberler
        Erkmen TOKİ Nurullah Oymak İlkokulu müdürü Mustafa KUTLU ve beraberindeki öğretmenler başkan Memduh KUŞ’a veda ziyaretinde bulundular. Başkan KUŞ’a bugüne kadar okullarına ve eğitime verdiği destek için teşekkür ederek, hediye takdim ettiler.          
Çarşamba, 28 Şubat 2024 / Published in Duyurular, Genel, Haberler
Son dönemde beldemizde siyasi partilere ve adaylara ait seçim afiş, pankart ve bayraklarının sökülmesi ile ilgili olarak açıklama yapma gereği doğmuştur. Beldemizde özellikle kamusal alanlara ve muhtelif yerlere asılan afiş, bayrak ve pankartlarla ilgili olarak ilimiz emniyet müdürlüğü mensupları tarafından 24/02/2024 Cumartesi günü belediyemiz zabıta servisine gelinmiş, bu malzemelerin 298 sayılı Kanunun 60/4 ve 61.
Cuma, 02 Şubat 2024 / Published in Genel, Haberler
Sulak alanların önemi, korunması ve akılcı kullanımı konularında kamuoyu bilincini geliştirmek maksadıyla Ramsar Sözleşmesi’nin (Özellikle Su Kuşları Yaşama Ortamı Olarak Uluslararası Öneme Sahip Sulak Alanlar Hakkında Sözleşmesi’nin) imzaya açıldığı 2 Şubat günü ülkemiz de dahil olmak üzere, Sözleşmeye üye 172 ülkede kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve okullar tarafından “Dünya Sulak Alanlar Günü”
Pazartesi, 29 Ocak 2024 / Published in Duyurular, Genel, Haberler
Cumhuriyet mahallesi TrioVista konakları yanında hizmet büromuz faaliyete geçmiştir Hizmet bürosunda yapılabilecek olan işlemler Fatura Ödeme Akıllı Su Sayacı Kredi Yükleme Rayiç Bedel Emlak Beyan Bildirimi Abonelik İşlemleri İlan Reklam İşlemleri Halkımıza Duyulur…
Çarşamba, 24 Ocak 2024 / Published in Duyurular, Haberler
T.C. YÜKSEK SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI AFYONKARAHİSAR MERKEZ 1. İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN   Erkmen Beldesi Cumhuriyet Mahallesi sandık alanı olarak kullanılan Erkmen İlkokulu’nun, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan 1. Cadde, 1. Sok., 20, 21, 22, 23, 24 Sok., 2. Cadde, 2.Sok., 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37. Sok., 3. Cadde, 3. Sok., 48. Sk., 4.
Perşembe, 23 Kasım 2023 / Published in Haberler
Erkmen  Belediyesi sınırları içinde bulunan yollarımızda  sıcak asfalt çalışması yapıldı. Daha önce kilitli beton parke ile kaplı olan yollarımız yapılaşma, kanalizasyon ve mücbir sebepler sonucu bozulan bu yollar Afyonkarahisar belediyesi ile imzalanan protokolle, bedeli karşılığında sıcak asfalt ile kaplandı.
Perşembe, 09 Kasım 2023 / Published in Haberler
Türkiye İnternet Medya Birliği ve Kent Başkan dergisinin anket yaparak düzenlediği başarılı başkan ödülünü Kayseri’de aldı.  
TOP