YENİ ÇÖP KAMYONUMUZ HAYIRLI OLSUN

/ / Haberler

Beldemiz hızla gelişip büyüyor. Nüfusumuz 2021 yılına 7293 oldu. Hizmet götürdüğümüz alan oldukça geniş. Dolayısı ile yeni bir çöp toplama aracına ihtiyaç duyduk. Araç talebimizle ilgili olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan yardım talep etmiştik. Belediye olarak araç alım ihalesi yaptık. 13+1,5 metreküplük çöp aracını 1 Milyon 244 bin liraya aldık. Sağ olsun Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Belediyemize araç alımı için 1 Milyon TL yardım tahsis etti. Kalan kısmını da Belediye bütçemizden karşıladık.

Bu aracımızın alımındaki katkılarından dolayı Başta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu,  Sayın Ali Özkaya ve Sayın İbrahim Yurdunuseven ‘e, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ve İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz’e belde halkım adına teşekkür ederim.